Sinterklaas

Sint en Piet op bezoek bij de Bevers en Welpen!
Sinterklaas 2020

In verband met Corona was de Sintviering dit jaar anders. De Bevers en Welpen vieren dit apart.

Met de welpen moesten we natuurlijk wel pepernoten bakken!! Hmmmm!
Sinterklaas had voor iedere welp een cadeautje verstopt in het clubhuis. Daarna hebben we nog een pietenparcour gerend. Fijne Sinterklaas avond allemaal!!

Sinterklaas 2019

Vandaag hadden de Bevers en Welpen gezamenlijk sinterklaasopkomst. Met zijn allen hebben we gezellig pieten dansjes gedaan. Ook pepernoten tikketje, pieten estafetten en pepernoten (stoelen)dans konden niet ontbreken. Geniet allemaal van jullie chocolade letters en pepernoten!

Sinterklaas 2017

Vandaag kregen de Bevers en Welpen bezoek van twee Pietjes! De kinderen moesten leren hoe ze cadeautjes in de schoorsteen moeten werpen en deden tevens pietengym.

Pietenzusjes, bedankt !!

Sinterklaas 2015

 IMG-20151128-WA0028Dit jaar vierden we Sinterklaas op zaterdag 28 november.

Toen alle Bevers, Welpen en leiding er waren kwam er een brief van Sinterklaas binnen: Hij was helaas te druk maar misschien konden er wel een paar Pieten langs komen!

Even later renden en sprongen er 5 Pieten rond het gebouw! Er werd gegooid met pepernoten, gesprongen, gegild door sommige kinderen en gelachen door de leiding. Deze Pieten kwamen mee doen met de opkomst.

We deden veel verschillende spelletjes zoals een Pietenparcours, het rijmen van woordjes, het gooien met cadeautjes, dansen op muziek en natuurlijk: Uitpakken van cadeautjes! De Sint had natuurlijk voor elk kindje een pakje mee gegeven en kregen alle kinderen een Pietendiploma omdat ze zo goed geoefend hebben!
We hebben een super leuke ochtend gehad: Dank u Sinterklaasje!

Sinterklaas

Jaarlijks vieren de Bevers en Welpen samen een Sinterklaasfeest. Soms is de goedheiligman aanwezig met wat Pieten, soms zijn alleen de Pieten van de partij, maar je kan er altijd vanuit gaan dat er cadeautjes zijn!

En, wat is een Sinterklaasfeest zonder pepernoten, liedjes en vooral heel erg veel gezelligheid.

De leiding doet altijd zijn best om er een feest van te maken waar alle kinderen van genieten. Ben jij er de volgende keer ook bij?