Charlotte

Charlotte

 
Joshua

Joshua

 

Vraag het de Beverleiding!

14 + 2 =

16 januari 2021

Vandaag was het dan zover! De eerste online opkomst van de bevers. Tijdens de eerste lockdown kregen de bevers elke zaterdag een opdracht die ze samen met papa of mama moesten doen. Nu hebben ze heerlijk met de leiding een activiteit gedaan. Er is vandaag bingo gespeeld. Iedereen is enthousiast dus er zal zeker een vervolg komen.

19 september 2020

Vandaag stond de beveropkomst in het teken van de rommelmarkt in het Raafje! Eerst hebben we een spel met kleedjes gespeeld, daarna een bingo gespeeld op de rommelmarkt. De leiding heeft gratis fristi en folders uitgedeeld.

27 juni 2020 - Beveruitje!

Vandaag zijn de bevers op hun jaarlijks bever uitje geweest. Ivm Corona beperkingen dit jaar niet met de trein! En ook een buiten activiteit waar we voldoende afstand kunnen houden. We hebben de ouders gevraagd om de bevers af te zetten in Baarn. Daar hebben we het kabouterpad gelopen. Onderweg zijn we heel wat kabouters tegen gekomen, waar we een opdracht moesten uitvoeren. We hebben halverwege een picknick stop gehouden, een traktatie op gesnoept en aan het einde van de tocht een heus diploma gekregen! Het was een geslaagde zonnige dag.

18 april 2020
Vandaag kregen de bevers weer een online opdracht;
Van liefdevolle boodschappen voor zorgmedewerkers tot hartjestekeningen om elkaar moed in te spreken. Op verschillende plekken worden in deze dagen stoepkrijttekeningen gemaakt. Maar Scouts doen dat natuurlijk op een andere manier. Ga in de tuin of buiten opzoek naar natuurlijke voorwerpen, zoals blaadjes, takjes, bloemblaadjes etc. Let op je mag natuurlijk niks plukken of afknippen, want een scout zorgt goed voor de natuur en denk aan de 1,5m regel. Maak van alle spullen die je hebt gevonden een mooie cirkel van hoop!
Is het lastig om natuurlijke spullen te vinden dan kan je natuurlijk ook allemaal spulletjes en voorwerpen in een kleur verzamelen en daarmee een cirkel maken. Er zijn hele mooie cirkels gemaakt!
21 maart 2020
Vandaag hebben ook de bevers een opdracht gekregen via de digitale weg!
Vandaag zou de opkomst in het teken van de Nationale Pannenkoekdag staan en was het idee om samen met de kinderen pannenkoeken te bakken, maar wat is nu eigenlijk Nationale Pannenkoekendag. Hieronder wat informatie.
De ‘Nationale Pannenkoekdag’ is de dag dat basisschoolleerlingen door heel het land pannenkoeken bakken voor ouderen in de buurt.
Op ‘Pannenkoekdag’ hoef je geen spruitjes, andijvie of hutspot te eten, maar kan je heerlijk smikkelen en smullen van pannenkoeken met spek of appel of kaas of jam of banaan of poedersuiker of… alles door elkaar natuurlijk. Het is jouw feestje!
Opdracht; knutsel van papier/ karton een pannenkoek en versier deze of bak pannenkoeken voor de lunch en beleg deze met een boel lekkers.
Wanneer je het leuk vindt mag je een foto sturen. Veel plezier en tot volgende week met een nieuwe opdracht passend bij het thema van die week.
De beverleiding
23 oktober 2019 - Bever Doe Dag
Tijdens de afgelopen Bever Doe Dag heeft de NPO opnames gemaakt om de dag vast te leggen. Onze oudste Bever, Remco, is al jaren de kar trekker voor deze regio activiteit. Een mooie samenvatting van een fantastische dag met een glansrol voor Remco! Veel kijkplezier via deze link!

 

 

15 & 16 juni 2019 - Beverweekend
Het jaarlijkse Beverweekend zit er weer op! Het was zeer geslaagd. Gisteren zijn de bevers met de trein naar Den Haag geweest om Avonturia te bezoeken. We hebben heel wat dieren bekeken, goud gezocht en gevonden ? ‘s Avonds heerlijke marshmallows gemaakt bij het kampvuur en geslapen in tenten. Nu allemaal lekker douchen en de verhalen vertellen aan de papa’s en de mama’s!Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

 

4 mei 2019 - Dodenherdenking
Ook wij waren vandaag 2 minuten stil. Wat ontzettend knap van onze Bevers dat ze het zo lang en goed volhielden om stil te zijn en stil te staan. Goed gedaan Bevers, wat een respect! 

 

 

9 maart 2019 - Jantje Beton
Vandaag hebben de bevers de jaarlijkse collecte voor Jantje Beton gelopen en zo een leuke bijdrage opgehaald voor het goede doel, en ook een stukje voor onszelf. Bedankt allemaal voor de bijdrages!

 

 

 

 

 

9 februari 2019
Vandaag hebben de Bevers folders in de wijk rond gebracht en tegelijkertijd een bingo gespeeld!Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

 

 

2 februari 2019
Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen en schoenenVandaag hebben de bevers alles geleerd over eb en vloed, het leven in en om de Waddenzee en tot slot zijn ze nog even wezen jutten.Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en basketbalveldAfbeelding kan het volgende bevatten: telefoon

 

 

8 december 2018
Kaartlezen met Sterre Stroom en de Bevers natuurlijk, goede voorbereiding op de Scouts begint al vroeg!

 

 

 

6 oktober 2018
Vorige week zijn we buiten opzoek gegaan naar eikels, kastanjes etc. Vandaag hebben we er een gezellige dierenbende van gemaakt!

 

 

 

Juni 2017 - Beverweekend

De Bevers waren op Beverweekend en dat was super leuk!

Wilt u de foto’s bekijken? Klik dan hier!

Bevers
Op zaterdag van 10:00 tot 11:30 uur.
De kinderen van 4,5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘Bevers’ genoemd. Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van enthousiaste vrijwilligers.