Uitreiking 2021 (deel 2)

 Tijdens de opening van het groepsweekend 2021 is traditiegetrouw onze eigen ‘badge of honor’ uitgereikt. Dit jaar komt deze eer toe aan Jorn. Jorn heeft meer dan 12 jaar leiding gegeven aan de Scouts (waar hij nu mee gestopt is) en beheert hij het gebouw en managet het klusteam zodat ons gebouw er altijd tip top uit ziet en veilig is.

                      Jorn, dank en gefeliciteerd!

Uitreiking 2021

Tijdens de bedank BBQ na het zomerkamp, nam Remco afscheid na 30 jaar Beverleiding te zijn geweest.

Hierbij hoort natuurlijk onze speciale badge. En nog meer andere cadeautjes en bedankjes, want 30 jaar! Dat is niet niks!

Remco, enorm bedankt voor je tomeloze inzet!

Uitreiking 2019

Vorig jaar is de eerste badge of honor uitgereikt en dit jaar waren er weer verschillende genomineerden.
In de speech van de groepsvoorzitter werd gezegd dat deze zussen naar verluid in het scouting gebouw geboren zouden zijn… dit moet nog even door een bron bevestigd worden. Maar, in de tussentijd bedanken we Jessica en Mariska voor de 10 jaren die ze zich al inzetten voor vele activiteiten binnen scouting Hoograven.

Keep up the good work!

Uitreiking 2018

Nieuw bij Scouting Hoograven: Bagde of Honor!
Tijdens het groepsweekend van 2018 werd deze voor de eerste keer uitgereikt aan drie bijzondere mensen:
– René voor zijn 10 jaar als Scoutsstaf, jaren als actieve all round hulp en geweldig hulp en aanwezigheid bij alle groepsactiviteiten!
– Jeroen voor zijn (bege)leiding zijn in het verleden en actieve betrokkenheid, materiaalbeheer, altijd te porren om te koken en altijd een fijne verschijning bij groepsactiviteiten!
– Burno, do I need to say anything more? Zonder hem had het gebouw al lang in de kreukel gelegen, hadden we muffe tenten of vieze keukenkisten gehad dus Bruno is gewoon onmisbaar voor Scouting Hoograven!

Badge of honor

Bij Scouting Hoograven hebben we veel belangrijke en toffe vrijwilligers. Eens per jaar, tijdens ons groepsweekend, worden bijzondere mensen beloond middels de Scouting Hoograven Badge of Honor!

Deze badge is speciaal ontworpen voor onze meest bijzondere vrijwilligers!

WALL OF FAME

2023
Charlotte
Myrna

2022
Natasja
Thomas

2021
Jorn
Remco

2020
Berry

2019
Mariska
Jessica

2018
René
Jeroen
Bruno