Rommelmarkt

Zoek je eigen Rembrandt tussen de spullen op onze Rommelmarkt!

Rommelmarkt
Bij de jaarlijkse Rommelmarkt (voorheen Braderie/Bazaar) van Scouting Hoograven bundelen vele gedreven vrijwilligers hun krachten om dit fantastische evenement tot een groot succes te maken!

Om precies 10.00 uur gaan de deuren open en om 14.00 uur starten we met het opruimen. We verkopen speelgoed, kleding, elektra, curiosa, antiek, glas, servies en keukenbenodigdheden. Eigenlijk kan je van alles bij ons vinden. En ben je uitgeshopt? Plof dan even neer voor een koffieetje met wat lekkers en waag een gokje bij ons Rad van Avontuur of grabbel een prijsje uit de grabbelton.
Oh, en onze persoonlijke favoriet: schmink!

Komt u ook speuren naar dat ene unieke item tussen alle verkochte spullen? U bent van harte welkom! Alle opbrengsten komen ten goede aan Scouting Hoograven dus je gaat gegarandeerd met een goede gevoel weer naar huis!

In de week voorafgaand aan de Rommelmarkt verzamelen we verkoopbare spullen, bouwen we een podium, selecteren we prijzen en doen we de nodige inkopen voor de keuken.

Heeft u spullen die wij kunnen ophalen om te verkopen? Meld dit via dit formulier:

Informatie over bereikbaarheid kunt u vinden op:
www.ov9292.nl
www.u-ov.info
www.utrecht.nl/bereikbaar

Informatie over het (fiets)parkeren in de buurt van de Rommelmarkt vindt u op:
www.utrecht.nl/parkeren

Planning voor de komende jaren:
23 maart 2024
29 maart 2025