RSW

Regionale Scouting Wedstrijden in regio Drie Rivieren!
 
RSW 2024

Tijdens de RSW streden onze Scouts met hun patrouille. Ze hebben het super leuk gehad ondanks het koude weekend. Een van onze Scouts kwam bij de afsluiting van het weekend nog wat eer toe toen bleek dat hij het weekend record planken op 8 minuten had gezet. Wat een doorzetter!

RSW 2022

Deze Scouts zijn op RSW en hebben het vrijdagavond al leuk! Jullie kunnen ze volgen op de Facebook of instagram pagina van de RSW R3R! #rswr3r #rswr3r2022 

Onze Scouts zijn 12e van de 23 ploegen geworden. Een mooie prestatie van deze toppers! 😬
Nu lekker uitslapen en bijkomen. We horen alle verhalen vast snel! #rswr3r #rswr3r2022 

RSW 2023

Tijd voor de RSW! Voor de meeste scouts betekende dit een spannende nieuwe ervaring en een geweldige uitdaging! Onze missie was eenvoudig – ons uiterste best doen en vooral veel plezier hebben. En dat is zonder twijfel gelukt! De ene patrouille ging op avontuur als stoere cowboys, terwijl de andere veranderde in kleurrijke karakters uit de film Sing. De weergoden waren ons gunstig gezind en het was een onvergetelijk weekend vol avontuur en gezelligheid. We kijken nu al uit naar de volgende fantastische editie!

RSW 2020

Helaas ging de RSW in 2020 niet door vanwege Corona.

RSW 2021
De Scouts doen dit weekend mee aan de Digi-RSW, thema ’the great escape’. (RSW = Regionale Scouting Wedstrijden) Gisteren kwamen ze wat sloom op gang, maar hebben uiteindelijk toch aardig wat punten binnengehaald. Na een rustige nacht zijn ze vandaag echt on fire! Er wordt keihard gewerkt! Op naar de overwinning?!?!
Om 15.00u is de online prijsuitreiking, spannend!!
De scouts zitten al in spanning voor de prijsuitreiking. Die is een kwartiertje uitgesteld..
De prijsuitreiking duurde lang… heel lang…Toen we in de top 10 bleken te zitten, werden de gezichtjes blij. Toen we tot de beste 5 bleken te behoren, werd het spannend. En toen we in de top 3 zaten, was de spanning om te snijden!!
HEEL trots zijn wij op onze patrouille, bestaande uit Elianne, Noa, Teun, Aniek, Vera, Rosalie en Timo, die een prachtige TWEEDE plek hebben weten te veroveren!! 👏👏👏👏👏
Als het een live RSW was geweest, hadden ze doorgemogen naar de LSW! (Landelijke Scouting Wedstrijden) Maar doordat het een corona-digi-rsw was, is dat dit jaar alleen aan de eerste plaats voorbehouden. Jammer, maar dan veroveren we die LSW-plek toch volgend jaar tijdens de échte RSW?! 🤩
RSW 2018
 

Tijdens het weekend van 6, 7 en 8 april 2018 hebben twee patrouilles van de Scouts gestreden om de beste patrouille van de regio Drie Rivieren te worden samen met 22 andere patrouilles uit de regio. En wat een succes hebben zij geboekt!

De patrouille van Hannah, Enea, Maartje, Kelsey, Jip en Léon heeft de 10e plaats behaald!
De patrouille van Norah, Sam, Rebecca, Lot, Olivier, Quinten en Art heeft de 2e plaats behaald!

Als staf zijn we meer dan trots op dit geweldige resultaat! Net als vorig jaar mogen we een groep naar de LSW sturen, dit is toch wel erg bijzonder. Geweldig gedaan allemaal!

RSW 2019

De Scouts zijn op RSW en de leiding mocht op bezoek! Zoals altijd even wat cheesy foto’s 
Wat zijn ze goed bezig en wat hebben ze een plezier!? Morgen de laatste loodjes!

De uitslag van de RSW komt steeds dichterbij! Spannend!Afbeelding kan het volgende bevatten: 4 mensen, lachende mensen, kind, boom en buitenAfbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen, buiten

 

 

 

 

 

Onze Scouts meiden zijn 5e geworden en de jongens 3e op de RSW!
Wat zijn we trots op deze mooie prestaties! Hier nog wat leuke kiekjes van deze toppers. Slaap lekker Scouts!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, staan, boom, buiten en natuurAfbeelding kan het volgende bevatten: 6 mensen, lachende mensen, zittende mensen, schoenen, kind, boom, buiten en natuur

RSW 2017

ALLEMAAL WINNAAAAAAAARS OP DE RSW!

Wat een fantastische prestatie van onze patrouilles. Zij hebben een 11de, 3de en 1ste plaats behaald. De meiden van team Supermarkt vertegenwoordigen de regio over twee weken op de LSW. Alom trotse en blije gezichten op het terrein in Baarn van de Hoogravenaars.

Nog trotser zijn wij op al onze Scouts om hun manier van omgaan met elkaar en andere groepen tijdens deze wedstrijd. De leiding heeft ALLEEN maar positieve verhalen gehoord over het enthousiasme van al deze lieve scouts! Toppers zijn het! De manier van elkaar aanmoedigen, blij zijn voor elkaar en om elkaar geven is bewonderenswaardig.

Natuurlijk was er de woensdag na deze geweldige prestatie een grote taart aanwezig om deze prestatie te vieren. Jullie staan er goed op Scouts! Eet smakelijk!

 

RSW 2016

 13010806_1056997144367168_7962803342311736108_nDSC_0101Het thema van de RSW was dit jaar De Toekomst Boom. Het verhaal ging erover dat 2
Scouts samen met een wetenschapper, een journaliste en een cameraman een avontuur beleefden met een dubbelganger uit
een andere wereld waarvan de poort de Toekomst Boom was.

DSC_0088Onze scouts beleefden in twee patrouilles dit avontuur welke van vrijdagavond tot zondagmiddag heeft geduurd. Ze kregen punten voor samenwerking, creativiteit, scoutingskills, nachtrust, koken en nog veel meer!

Het resultaat?
De patrouille van Nova, Maartje, Hannah, Sam, Rebecca en Lot hebben een 10e plaats behaald!DSC_0021
De patrouille van Anna, Florine, Norah, Coen, Ilse en Kelsey hebben een 4e plaats behaald!

Beide groepen hebben het erg leuk gehad en dat is natuurlijk hetgeen wat telt!DSC_0090 DSC_0082 

RSW 2015
WP_20150417_013Naar de RSW 2015 gingen dit jaar twee patrouilles. Het thema dit jaar was: Jumanji.
We hebben de groep in een jongens en een meiden patrouille verdeeld. Beide patrouilles hebben zicht goed voorbereid en gingen met veel plezier naar de wedstrijden.Helaas moesten de meiden het doen met 1 scout minder, Shanique was ziek geworden!

Ondanks dat ze meiden met 1 persoon minder waren hebben ze het heel goed gedaan! WP_20150417_007De meiden hebben veel geleerd en zijn 5e geworden van alle groepen!

De jongens hebben het ook heel goed gedaan. Meer dan goed zelfs! Zij stonden tijden de prijsuitreiking in de kampvuurkuil en kregen daar te horen dat zij 2e zijn geworden! Wat een geweldige prestatie mannen! Op naar de LSW!

RSW 2014

DSCF5032Het thema van de RSW 2014 was Piraten! De deelnemende patrouille deed het hele weekend zijn best tijdens alle scouting activiteiten. Ze zette een tent op, bouwden een keuken, werkten samen, liepen een aantal kilometers en deden spelletjes tot ze erbij neer vielen!

Goed gedaan Scouts!

RSW

Een fenomenaal avontuur staat op het punt te beginnen! Tijdens de jaarlijkse RSW sturen alle scoutinggroepen uit de regio een of twee afgevaardigde patrouilles van de Scouts naar de Regionale Scouting Wedstrijden (RSW). Dit is dé kans om ‘de beste van de regio’ te worden!

Een heel weekend lang storten zij zich vol passie in een waanzinnige strijd. Zelfstandig tenten opzetten, een keuken pionieren, op avontuurlijke hikes gaan, heerlijke maaltijden koken en scoutingthema spellen spelen – alles om zoveel mogelijk punten te verdienen! En de winnende patrouille? Die gaat door naar de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) om de strijd aan te gaan met de allerbeste patrouilles van Nederland. Want zij willen maar één titel: Beste patrouille van Nederland!

Tijdens deze hele happening staat scouting Hoograven paraat. We vervullen taken in het kernteam, subkampteam en het licht en geluid. Bovendien zorgen wij elk jaar voor een onvergetelijke editie van de kampkrant! Klaar voor een geweldig avontuur? Stap aan boord van RSW en laat je scoutinghart sneller kloppen!