Natasja

Natasja

 
Thomas

Thomas

 
Joshua

Joshua

 
Gerard

Gerard

Vraag het de Welpenleiding!

11 + 4 =

Planning seizoen 2019-2020

Zaterdag 7 september Eerste opkomst seizoen
Zaterdag 28 t/m zondag 29 september Groepsweekend
Zaterdag 21 december Kerstviering hele groep
Zaterdag 1 februari Playbackshow
Zaterdag 9 maart Jantje Beton collecte
Zaterdag 28 maart Rommelmarkt
Maandag 4 mei Dodenherdenking met de groep

2 maart 2019

 De welpen waren vandaag met een klein clubje. Natuurlijk moest er eerst even buiten gespeeld worden. Daar hebben ze zichzelf overgetrokken op behangpapier en ingekleurd. Zie hier het mooie resultaat.

16 februari 2019
De Welpen gingen vandaag trefballen.
Maar niet zomaar trefbal. Ze konden geld winnen, met dat geld konden ze spullen kopen om achter te verschuilen. Meisjes tegen de jongens. Uiteraard hebben de meisjes gewonnen!
19 januari 2019
De Welpen hebben aan een nieuw insigne gewerkt. Insigne ‘het weer’. Ze kregen van Oe uitleg over het weer. Daarna werd er een spelletje gespeeld met quiz vragen en een kijkdoos gemaakt. Als afsluiter hebben we een nieuwe welp geïnstalleerd.
12 januari 2019
De welpen hebben vandaag het gebouw schoongemaakt, dit konden ze erg goed!
Ook werd er veel gesnoept. De leiding was jarig en trakteerde cake. We namen helaas afscheid van een welp en Mang de leiding.
We gaan jullie missen!!
8 december 2018
De welpen gingen vandaag koekjes bakken. Ze mochten zelf deeg kneden! Bedankt Albert Heijn ’t Goylaan voor de koekvormpjes, de kwamen goed van pas!!
Daarna hebben de welpen kerst hangers versierd. De glitters zullen ons nog lang blijven achtervolgen…!
24 november 2018
De Welpen zijn vandaag bij de intocht van Sinterklaas in Hoograven geweest. Daar konden ze de Goedheiligman van dichtbij op zijn paard zien zitten en kregen ze kilo’s pepernoten van de pieten. Ondanks de lage temperaturen een geslaagde opkomst dus!
November 2018 - Binnenweekend
Het binnenweekend van de welpen is begonnen. Baloe kwam op bezoek om te melden dat Mowgli is verdwenen uit de jungle. De welpen gaan Baloe helpen om Mowgli te vinden. Waar zou hij toch zijn….

 

De welpen hebben heerlijk gegourmet! Daarna een film gekeken, jungle book 2. Nu slapen ze als roosjes. En ze mochten zelf hun schoentje zetten. Zal er wat in zitten….?

 

De welpen waren vanochtend al voeg wakker. Na een gezamenlijk ontbijt en spelletjes is Mowgli gevonden! En ook nog heerlijk zelf gebakken brownie versierd. Lieve welpen, rust lekker uit!

10 november 2018
De welpen moesten vandaag allemaal kleine spelletjes en opdrachtjes uitvoeren die in de ballonnen verstopt waren. Zoals: maak een tent, schrijf een rap, voer een toneelstukje op, maak limonade, wees 5 minuten stil en nog veel meer.
15 september 2018 - Bruiloft Natasja en Ricardo

Welpen leiding Natasja (aka Ikki) en Explorer begeleiding Ricardo zijn gisteren getrouwd! De Explorers waren op het feestje, en Natasja en Ricardo brachten vandaag het feestje naar de Welpen!

Welpen
Op zaterdag van 12:00 tot 14:00 uur.
De kinderen van 7 tot en met 11 jaar spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Jungleboek beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de Welpen hun fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurt onder leiding van deskundige vrijwilligers. Zodra de Welpen de leeftijd hebben bereikt om door te stromen naar de volgende speltak, zullen zij overvliegen naar de Scouts.

Historie