Leiding worden

Ik wil graag leiding worden bij scouting Hoograven!

Vrijwilliger worden

Bij scouting Hoograven zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die met heel hun hart willen zorgen voor het plezier van onze jeugdleden.

Er zijn altijd wel een aantal vacatures, zie hieronder. Maar mochten er geen vacatures zijn, vrijwilligers zijn bij ons altijd welkom!

Ben jij bereid om een aantal uren per week samen met andere enthausiastelingen jezelf te storen in het avontuur van scouting? GEWELDIG! We zien je graag om kennis te maken! Je kan dan een paar keer mee komen kijken, doen en spelen. We doen veel verschillende dingen en om je alles te kunnen laten zien moet je er even tijd in steken.
Maar hiervoor krijg je ontzettend veel terug! Het is geweldig om de kinderen op  te zien groeien, zelfstandig te zien worden en deel uit te mogen maken van deze ontwikkeling.

Wil jij dit ook? Reageer dan op een van onze vacatures en wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons geweldige team!

Nog niet helemaal overtuigd? Je kan natuurlijk ook altijd het filmpje op deze pagina bekijken, dit geeft geweldig weer hoe meewerken in een organisatie als scouting is!

Leiding worden

Op het moment hebben we leiding nodig bij de volgende speltakken:

• Welpen zaterdagen van 12.00-14.00

Heb je hierin interesse? Mail dan naar de betreffende speltak en kom kennis maken!

Welpen@scoutinghoograven.nl

Bestuurslid worden

Op het moment zijn we op zoek naar mensen de volgende bestuursfuncties:

• Groepsbegeleider, per direct!
  • Penningmeester, per direct!

Meer weten over het takenpakket? Zie hier een functie beschrijving:
Gezocht bestuurslid
Gezocht groepsbegeleider
Gezocht penningmeester
Gezocht secretaris

Mail naar groepsvoorzitter
@scoutinghoograven.nl voor meer informatie!

Helpende handjes

Bij scouting draaien we op de inzet van vrijwilligers. Wil je je liever niet binden aan een vaste taak maar ben je wel bereid om zo nu en dan te helpen met klussen, opruimen, koken, organiseren of iets dergelijks?

Dan kunnen wij jou zeker gebruiken!

Meld je aan en je blijft op de hoogte van de te verdelen taken via gebouwbeheer @scoutinghoograven.nl