Leiding worden

Ik wil graag leiding worden bij scouting Hoograven!

Actuele vacatures

• Welpenleiding

• Groepssecretaris

• Groeps- penningmeester

• Algemeen lid stichtingsbestuur

• Coördinator verhuur

• Coördinator bazaar

Zie hieronder voor meer toelichting!

Vrijwilliger worden

Bij scouting Hoograven zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die met heel hun hart willen zorgen voor het plezier van onze jeugdleden.

Er zijn altijd wel een aantal vacatures, zie hieronder. Maar mochten er geen vacatures zijn, vrijwilligers zijn bij ons altijd welkom!

Ben jij bereid om een aantal uren per week samen met andere enthausiastelingen jezelf te storen in het avontuur van scouting? GEWELDIG! We zien je graag om kennis te maken! Je kan dan een paar keer mee komen kijken, doen en spelen. We doen veel verschillende dingen en om je alles te kunnen laten zien moet je er even tijd in steken.
Maar hiervoor krijg je ontzettend veel terug! Het is geweldig om de kinderen op  te zien groeien, zelfstandig te zien worden en deel uit te mogen maken van deze ontwikkeling.

Wil jij dit ook? Reageer dan op een van onze vacatures en wie weet heten we jou binnenkort welkom in ons geweldige team!

Nog niet helemaal overtuigd? Je kan natuurlijk ook altijd het filmpje op deze pagina bekijken, dit geeft geweldig weer hoe meewerken in een organisatie als scouting is!

Leiding worden

Op het moment hebben we leiding nodig bij de volgende speltak:

• Welpen op zaterdagen van 12.00 – 14.00

Mail naar welpen@scoutinghoograven.nl voor meer informatie!

Wat doet de leiding? Onze speltakken worden begeleid door vrijwillige stafleden. De stafleden zorgen in het team wekelijks voor een leuke en uitdagende scoutingbeleving voor de leden tijdens de opkomst. Daarbij organiseren ze in elk geval een zomerkamp, een jaarlijks groepsweekend, aanvullende speltaksspecifieke weekenden, uitjes en andere (groeps)activiteiten per jaar. Elk speltakteam heeft de volgende taken verdeeld: teamleider, penningmeester en mail/communicatie met ouders/verzorgers.

Bestuurslid worden

Op het moment zijn we opzoek naar de volgende bestuursfuncties:

• Secretaris
  • Penningmeester

Gezocht groepsecretaris
Gezocht groepspenningmeester

Mail naar info@scoutinghoograven.nl voor meer informatie!

Wat is het bestuur?
Het bestuur regelt het reilen en zeilen van het Scouting Hoograven samen met de vrijwilligers van de groep. Het bestuur voorziet in de te regelen bestuurlijke zaken zoals de financiën, het begeleiden van (nieuwe) stafleden, het bijhouden van het archief, het voorbereiden, voorzitten en notuleren van 10 vergaderingen per jaar (1 per maand) en het ondernemen van de daaruit stromende taken.

Het bestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en een groepsbegeleider.

Stichtingslid worden

Op het moment zijn we opzoek naar de volgende bestuursfuncties:

• Algemeen lid
  • Coördinator verhuur

Gezocht algemeen bestuurslid
Gezocht coordinator verhuur

Mail naar info@scoutinghoograven.nl voor meer informatie!

Wat is de stichting?
Het stichtingsbestuur is een beheersstichting waarin het gebouw en de materialen die door de groep worden gebruikt zijn ondergebracht. De stichting heeft de taak toe te zien dat het gebouw en de materialen goed worden beheerd. Hieronder vallen de onroerende goederen (huur of eigendom) en andere kapitaalgoederen. Onder het beheer valt ook het zorgen voor afdoende verzekeren van opstal en inboedel.

Het stichtingsbestuur bestaat uit een voorzitter, penningmeester, secretaris, gebouwbeheerder en een aantal algemene leden.

Bazaar organisator worden

Op het moment zijn we opzoek naar het volgende organisatorische talent:

• Coördinator bazaar

Gezocht coordinator bazaar

Mail naar bazaar@scoutinghoograven.nl voor meer informatie!

Wat is de bazaar?
Eén keer per jaar rond eind Maart organiseert Scouting Hoograven een Bazaar met als doelstelling om € 2.700,- tot €3.000,- te genereren voor de groep. Het bewaken dat de onderdelen met elkaar tot een gezellige Bazaar leiden is de rol van de coördinator.

De bazaar organisatie bestaat uit een aantal vrijwilligers die elk deeltaken op zich nemen, met elkaar overleggen om er een geheel van te maken is de taak van de coördinator.