Sinterklaas

Sint en Piet op bezoek bij de Bevers en Welpen!
Sinterklaas 2017

foto van Scouting Hoograven.Vandaag kregen de Bevers en Welpen bezoek van twee Pietjes! De kinderen moesten leren hoe ze cadeautjes in de schoorsteen moeten werpen en deden tevens pietengym.

Pietenzusjes, bedankt !!

Sinterklaas 2015

 

IMG-20151128-WA0028Dit jaar vierden we Sinterklaas op zaterdag 28 november.

Toen alle Bevers, Welpen en leiding er waren kwam er een brief van Sinterklaas binnen: Hij was helaas te druk maar misschien konden er wel een paar Pieten langs komen!

Even later renden en sprongen er 5 Pieten rond het gebouw! Er werd gegooid met pepernoten, gesprongen, gegild door sommige kinderen en gelachen door de leiding. Deze Pieten kwamen mee doen met de opkomst.

We deden veel verschillende spelletjes zoals een Pietenparcours, het rijmen van woordjes, het gooien met cadeautjes, dansen op muziek en natuurlijk: Uitpakken van cadeautjes! De Sint had natuurlijk voor elk kindje een pakje mee gegeven en kregen alle kinderen een Pietendiploma omdat ze zo goed geoefend hebben!
We hebben een super leuke ochtend gehad: Dank u Sinterklaasje!

Sinterklaas

Jaarlijks vieren de Bevers en Welpen samen een Sinterklaasfeest. Soms is de goedheiligman aanwezig met wat Pieten, soms zijn alleen de Pieten van de partij, maar je kan er altijd vanuit gaan dat er cadeautjes zijn!

En, wat is een Sinterklaasfeest zonder pepernoten, liedjes en vooral heel erg veel gezelligheid.

De leiding doet altijd zijn best om er een feest van te maken waar alle kinderen van genieten. Ben jij er de volgende keer ook bij?