Jessica

Jorn

René

Meike

Vraag het de Scoutsleiding!

2 + 9 =

Voor een overzicht van onze activiteiten van de afgelopen jaren, klik dan op onderstaande buttons!

Seizoen 2017-2018 Seizoen 2016-2017 Seizoen 2015-2016

Planning seizoen 2018-2019

Woensdag 5 september Eerste opkomst seizoen
Zaterdag 22 t/m zondag 23 september Groepsweekend
Woensdag 10 oktober Installatie nieuwe Scouts
Woensdag 24 oktober Geen opkomst ivm Herfstvakantie
Zaterdag 1 t/m zondag 2 december Binnenweekend
Woensdag 5 december Geen opkomst ivm Sinterklaas
Zaterdag 15 december Kerstviering hele groep
Woensdag 19 december SinterKerst&Nieuw
Woensdag 26 december Geen opkomst ivm Kerstvakantie
Woensdag 2 januari Geen opkomst ivm Kerstvakantie
Woensdag 27 maart Geen opkomst ivm voorjaarsvakantie
Maandag 4 t/m 7 maart Jantje Beton collecte
Vrijdag 8 t/m 10 maart Buitenweekend
Vrijdag 5 t/m 7 april RSW
Woensdag 1 mei Geen opkomst ivm Meivakantie
Zaterdag 4 mei Dodenherdenking met de groep
Zaterdag 8 t/m maandag 10 juni LSW (als de RSW gewonnen wordt!)
Zaterdag 20 juli t/m zaterdag 27 juli Zomerkamp
Woensdag 31 juli t/m woensdag 4 september Zomerstop
Woensdag 11 september Eerste opkomst seizoen 2019-2020

26 oktober 2018 - Bruiloft René & Meike

Vrijdag zijn René en Meike getrouwd en de Scouts waren daarbij aanwezig! Ze maakten voor het bruidspaar een kunstwerk die een mooi plekje in huis gaat krijgen en ze mochten een stukje taart mee eten. Heel veel geluk in jullie huwelijk lieve René en Meike en we hopen nog vele jaren van jullie te mogen genieten als Scoutsstaffies! 😙

10 oktober 2018

De Scouts hadden een actieve opkomst en de installatie! Na de installatie deden we Roodkapje, zombiebal, schipper mag ik overvaren en trefbal met achtervak.

19 september 2018

Vanavond maakten Norah, Maartje en Hannah programma omdat het hun laatste opkomst bij de Scouts was. Komend weekend vliegen ze namelijk over naar de Explorers. Ze wilden het schoenenspel, mega twister, Hollandse leeuwen en het Mac Donald spel doen. Ook trakteerden ze op stroopwafels en kregen de staffies een doosje chocolade. En daarom maakten we een foto, bedankt voor de leuke tijd meiden!

Scouts

Op woensdag van 19:00 tot 21:00 uur.

De Scouts zijn de leden van 11 tot en met 15 jaar. Bij de Scouts staat het leren kennen van de wereld en jezelf centraal. De Scouts leren zelf te koken, zelf de weg te vinden met behulp van routetechnieken, het bouwen van een keuken met behulp van pionierhout en touwen en bovenal: samenwerken! Dit alles gebeurd onder leiding van stafleden die de kinderen begeleiden om zelfstandige en verantwoordelijke individuen te worden. Zodra de Scouts de leeftijd hebben bereikt dat ze klaar zijn voor de volgende speltak, dan vliegen zij over naar de volgende speltak: De Explorers.