Jessica

Jorn

René

Meike

Vraag het de Scoutsleiding!

12 + 6 =

Voor een overzicht van onze activiteiten van de afgelopen jaren, klik dan op onderstaande buttons!

Seizoen 2018-2019Seizoen 2017-2018

Seizoen 2016-2017 Seizoen 2015-2016

Planning seizoen 2019-2020

Woensdag 11 september Eerste opkomst seizoen
Zaterdag 28 t/m zondag 29 september Groepsweekend
Woensdag 23 oktober Geen opkomst ivm Herfstvakantie
Woensdag 30 oktober Installatie nieuwe Scouts
Zaterdag 16 t/m zondag 17 november Binnenweekend
Woensdag 11 december SinterKerst&Nieuw
Zaterdag 21 december Kerstviering hele groep
Woensdag 25 december Geen opkomst ivm Kerstvakantie
Woensdag 1 januari Geen opkomst ivm Kerstvakantie
Zaterdag 1 februari Playbackshow
Woensdag 26 februari Geen opkomst ivm voorjaarsvakantie
Maandag 3 t/m donderdag 9 maart Jantje Beton collecte
Zaterdag 28 maart Rommelmarkt
Vrijdag 3 t/m zondag 5 april Buitenweekend
Woensdag 29 april Geen opkomst ivm vakantie
Maandag 4 mei Dodenherdenking met de groep
Vrijdag 15 mei t/m zondag 17 mei RSW
Zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni LSW (als de RSW gewonnen wordt!)
Zaterdag 18 juli t/m zaterdag 25 juli Zomerkamp
Woensdag 29 juli t/m woensdag 2 september Zomerstop
Woensdag 9 september Eerste opkomst seizoen 2020-2021

27 november 2019

De Scouts hadden een palenopkomst! Er was een levende trap waarbij er goed samen gewerkt moest worden om erover te klimmen. Daarna natuurlijk even pionieren en nog een behendigheidsspel. Volgende week vieren we Sinterklaas!

16 & 17 november 2019 - Binnenweekend

De Scouts hebben binnenweekend! Na een middagje zwemmen maakten we met elkaar een stamppotten buffet. Daarna deden we rustig aan wat spelletjes, werden er dasriemklompjes geverfd en armbandjes en sleutelhangers geknoopt. Het was een gezellige avond!

Na een goede nachtrust hebben de Scouts vandaag eerst hun sporen in het gebouw uitgewist door het schoon te maken, wij hadden deze maand namelijk schoonmaaldienst haha
Daarna zijn we naar buiten gegaan voor het spel Mister X. Hierbij gingen we in 4 groepen uiteen en moesten steeds twee groepen de andere groepen zien te vinden. Elke 5 minuten werd er een foto of een locatie gedeeld, het was dus goed zoeken en vooruit plannen!
We sloten af met tosti’s en een film en nu zijn de kids weer lekker thuis. Het was een geslaagd weekend, tot woensdag!

13 november 2019

De Scouts hadden een gevarieerde opkomst! We deden vakveroveren trefbal, staartentikkertje, dachten na over een act voor de playbackshow en speelden “uit de knoop”. Én we waren compleet! Tijd voor een groepsfoto dus!😁

30 oktober 2019

Vandaag hebben de Scouts het letterspel gedaan! Dit leverde hilarische momenten op. Verder deden we tikkertje, levend bingo en pictionary!

9 oktober 2019

Vandaag deze de Scouts ouderwets spelletje krantenmeppertje! Gevolgd door dweilhockey en wie ben ik!

2 oktober 2019

De Scouts hadden bekertjes opkomst! De nieuwe leden hebben gelijk goed kennis gemaakt met iedereen en het was een sportieve opkomst, tot volgende week!

18 september 2019

Vanavond zijn de Scouts druk geweest met het maken van een collage van het zomerkamp. Het kunstwerk is te bewonderen in onze hal!
We sloten af met een spelletje paaltjes voetbal

28 juli 2019 - Zomerkamp

Nog even deze groepsfoto van het Scouts kamp!
Dank voor alle enthousiaste reacties, lieve woorden en bedankjes van ouders en kids. Dat doet ons goed, ook wij hebben genoten!
Tot 11 september, dan is onze eerste opkomst weer, fijne vakantie!
René, Meike, Jorn en Jessica

Scouts

Op woensdag van 19:00 tot 21:00 uur.

De Scouts zijn de leden van 11 tot en met 15 jaar. Bij de Scouts staat het leren kennen van de wereld en jezelf centraal. De Scouts leren zelf te koken, zelf de weg te vinden met behulp van routetechnieken, het bouwen van een keuken met behulp van pionierhout en touwen en bovenal: samenwerken! Dit alles gebeurd onder leiding van stafleden die de kinderen begeleiden om zelfstandige en verantwoordelijke individuen te worden. Zodra de Scouts de leeftijd hebben bereikt dat ze klaar zijn voor de volgende speltak, dan vliegen zij over naar de volgende speltak: De Explorers.