RSW

Regionale Scouting Wedstrijden in regio Drie Rivieren!

RSW 2018

Tijdens het weekend van 6, 7 en 8 april 2018 hebben twee patrouilles van de Scouts gestreden om de beste patrouille van de regio Drie Rivieren te worden samen met 22 andere patrouilles uit de regio. En wat een succes hebben zij geboekt!

De patrouille van Hannah, Enea, Maartje, Kelsey, Jip en Léon heeft de 10e plaats behaald!
De patrouille van Norah, Sam, Rebecca, Lot, Olivier, Quinten en Art heeft de 2e plaats behaald!

Als staf zijn we meer dan trots op dit geweldige resultaat! Net als vorig jaar mogen we een groep naar de LSW sturen, dit is toch wel erg bijzonder. Geweldig gedaan allemaal!

RSW 2017

ALLEMAAL WINNAAAAAAAARS OP DE RSW!

Wat een fantastische prestatie van onze patrouilles. Zij hebben een 11de, 3de en 1ste plaats behaald. De meiden van team Supermarkt vertegenwoordigen de regio over twee weken op de LSW. Alom trotse en blije gezichten op het terrein in Baarn van de Hoogravenaars.

Nog trotser zijn wij op al onze Scouts om hun manier van omgaan met elkaar en andere groepen tijdens deze wedstrijd. De leiding heeft ALLEEN maar positieve verhalen gehoord over het enthousiasme van al deze lieve scouts! Toppers zijn het! De manier van elkaar aanmoedigen, blij zijn voor elkaar en om elkaar geven is bewonderenswaardig.

Natuurlijk was er de woensdag na deze geweldige prestatie een grote taart aanwezig om deze prestatie te vieren. Jullie staan er goed op Scouts! Eet smakelijk!

RSW 2016

13010806_1056997144367168_7962803342311736108_nDSC_0101Het thema van de RSW was dit jaar De Toekomst Boom. Het verhaal ging erover dat 2
Scouts samen met een wetenschapper, een journaliste en een cameraman een avontuur beleefden met een dubbelganger uit
een andere wereld waarvan de poort de Toekomst Boom was.

DSC_0088Onze scouts beleefden in twee patrouilles dit avontuur welke van vrijdagavond tot zondagmiddag heeft geduurd. Ze kregen punten voor samenwerking, creativiteit, scoutingskills, nachtrust, koken en nog veel meer!

Het resultaat?
De patrouille van Nova, Maartje, Hannah, Sam, Rebecca en Lot hebben een 10e plaats behaald!DSC_0021
De patrouille van Anna, Florine, Norah, Coen, Ilse en Kelsey hebben een 4e plaats behaald!

Beide groepen hebben het erg leuk gehad en dat is natuurlijk hetgeen wat telt!DSC_0090 DSC_0082

RSW 2015

WP_20150417_013Naar de RSW 2015 gingen dit jaar twee patrouilles. Het thema dit jaar was: Jumanji.
We hebben de groep in een jongens en een meiden patrouille verdeeld. Beide patrouilles hebben zicht goed voorbereid en gingen met veel plezier naar de wedstrijden.Helaas moesten de meiden het doen met 1 scout minder, Shanique was ziek geworden!

Ondanks dat ze meiden met 1 persoon minder waren hebben ze het heel goed gedaan! WP_20150417_007De meiden hebben veel geleerd en zijn 5e geworden van alle groepen!

De jongens hebben het ook heel goed gedaan. Meer dan goed zelfs! Zij stonden tijden de prijsuitreiking in de kampvuurkuil en kregen daar te horen dat zij 2e zijn geworden! Wat een geweldige prestatie mannen! Op naar de LSW!

RSW 2014

DSCF5032Het thema van de RSW 2014 was Piraten! De deelnemende patrouille deed het hele weekend zijn best tijdens alle scouting activiteiten. Ze zette een tent op, bouwden een keuken, werkten samen, liepen een aantal kilometers en deden spelletjes tot ze erbij neer vielen!

Goed gedaan Scouts!

RSW

Tijdens de jaarlijkse RSW sturen alle scoutinggroepen uit de regio een of twee afgevaardigde patrouilles van de Scouts naar de  Regionale Scouting Wedstrijden (RSW). Hier strijden zij een heel weekend met hun groepje om “de beste van de regio” te worden! De Scouts zetten zelfstandig een tent op, pionieren een keuken, gaan op hike, koken een maaltijd en spelen spelletjes in het scoutingthema om zo veel mogelijk punten te verdienen!
De patrouille die wint gaat naar de Landelijke Scouting Wedstrijden (LSW) om te strijden met de beste patrouilles van Nederland voor de titel: Beste patrouille van Nederland!

Een groot deel van de leiding van scouting Hoograven helpt tijdens de RSW met de organisatie. Zo vervullen we taken in het kernteam, taken in het subkampteam, taken in het licht en geluid en zorgen we elke jaar voor een geweldige editie van de kampkrant!