PSKaKa

Plus Scout Kampeer Kamp
PSKaKa 2017

Tijdens PSKaKa 2017 gingen de +Scouts op kamp naar Autsterlitz waar ze oud Hollandse spelletjes deden, kampvuur maakten, lekker aten en gezelschapsspelletjes deden. Ook werd er een leuk uitje georganiseerd, namelijk Trikke! Super spannend, maar ook heel erg leuk! Het filmpje geeft een goede impressie 🙂

PSKaKa 2016

Tijdens PSKaKa 2016 gingen de +Scouts op kamp en waren ze een weekend lang leuke dingen aan het doen. Het uitje was een middagje varen. Ook waren we een avondje gezellige spelletjes aan het doen. Een geweldig weekend!

PSKaKa 2015

foto van Scouting Hoograven.De +Scouts zijn op PSKaKa! Vrijdag heerlijk bij het kampvuur gezeten en zaterdag helaas in de regen…

Even wachten tot het droog is en alle deelnemers gearriveerd zijn en dan gaan we beginnen met het programma.

foto van Scouting Hoograven.De +Scouts en hun bezoek zijn afgereisd naar de Piramide van Austerlitz. Lekker de kind uithangen en genieten van het heerlijke weer op PSKaKa!

PSKaKa 2014

Deze editie van PSKaka was een beetje anders dan normaal, het was namelijk de eerst editie van het verniewde PSKaKa! Voortgaan gaan we verder als: Plus Scouts Kampeer Weekend!

Dit jaar was er een groot bouwproject, namelijk: Pionier een bank voor bij het kampvuur. Dit namen de gasten van het weekend erg serieus en was dan ook een groot succes! Een van de groepen had een dubbele bank met een hoge zitting, zo’n 1,5 meter boven de grond!

Het was een erg geslaagd weekend!

PiPiKaKa 2013

Tijdens PiPiKaKa 2013 gingen de Pivo’s samen met hun gasten, zoals de traditie betaamd, een dagje naar de piramide van Austerlitz.

Natuurlijk maakten ze ook kampvuur, was er een doorlopend spel, werd er lekker gegeten en gedronken en was er veel gezelligheid. Dit jaar was het weer een groot succes!

PSKaKa

Tijdens Pinksteren reizen alle +Scouts af naar PBC Austerlitz om een gaaf en gezellig weekend te beleven.

PSKaKa staat voor: Plus Scouts Kampeer Kamp!

Klik hier om meer te lezen over de +Scouts!