+Scouts

Myrna, Natasja, Jessica, Mariska, Ricardo, Johan, René

Vraag het de +Scouts

PSKaKa 2018

De +Scouts waren met elkaar op kamp, ook waren er twee gasten mee!

Vrijdagavond werd het kampement opgebouwd en hadden we een leuke quiz.

Zaterdag was het dertig graden en op kamp hoort daar natuurlijk een water activiteit bij: kanoën! Halverwege de toch nog even lunchen bij het pannenkoekenhuis en voor een enkeling een plons in het water. Bij terugkomt op het kampterrein werd er gehangen in hangmatten en geschoten met pijl en boog. Na een BBQ werd er nog een drankje gedronken en een boswandeling gemaakt.

Zondag na het uitslapen en ontbijt begon het een beetje te spetteren en pakten we snel alle spullen in en gingen we terug naar Utrecht.

Het was een gezellig kamp, bedankt allemaal!

PSKaKa 2017

Tijdens PSKaKa 2017 gingen de +Scouts op kamp naar Autsterlitz waar ze oud Hollandse spelletjes deden, kampvuur maakten, lekker aten en gezelschapsspelletjes deden. Ook werd er een leuk uitje georganiseerd, namelijk Trikke! Super spannend, maar ook heel erg leuk! Het filmpje geeft een goede impressie 🙂

Klik hier om meer te lezen over PSKaKA!

9 januari 2017 - Ontsnappen

De +Scouts waren vandaag druk met de geluidskisten op orde brengen voor activiteiten en verhuur.

Daarnaast was er nog een uur de tijd voor een escape spel. Met meer dan 6 minuten op de klok over hebben ze dit behaald!

PSKaKa 2016

Tijdens PSKaKa 2016 gingen de +Scouts op kamp en waren ze een weekend lang leuke dingen aan het doen. Het uitje was een middagje varen. Ook waren we een avondje gezellige spelletjes aan het doen. Een geweldig weekend!

Zomerkamp 2015

De +Scouts op kamp in Bentveld, Zandvoort.

De +Scouts zijn zelf nu ook lekker op kamp! 90% van de +Scouts is namelijk afgelopen week als leiding van een van de jeugdspeltakken op kamp geweest!

De +Scouts zijn naar het Dolhuys geweest. Erg interessant! Op de terugweg was er natuurlijk even tijd voor een ijsje. (Foto 2.)
De +Scouts zijn vandaag weggestuurd van het kampterrein in verband met code rood van het weer! Het was enorm stormachtig, de takken vielen van de bomen, braken af en eindigden op auto’s. Om die reden zijn we naar de stad gegaan om bij te komen, op te warmen en wat afleiding te vinden. De sfeer zit er gelukkig nog goed in!
Een dagje eerder dan verwacht maar door het slechte weer zijn de +Scouts terug van zomerkamp. Iedereen heeft het super naar zijn zin gehad!

ZoKa+Sc2015.1 ZoKa+Sc2015.2
ZoKa+Sc2015.3 ZoKa+Sc2015.4

PSKaKa 2015

De +Scouts zijn op PSKaKa! Vrijdag heerlijk bij het kampvuur gezeten en zaterdag helaas in de regen…

Even wachten tot het droog is en alle deelnemers gearriveerd zijn en dan gaan we beginnen met het programma.

foto van Scouting Hoograven.De +Scouts en hun bezoek zijn afgereisd naar de Piramide van Austerlitz. Lekker de kind uithangen en genieten van het heerlijke weer op PSKaKa!

22 juni 2015 - Gezelligheid

De +Scouts hadden bezoek vanavond.

Onder andere van Hasse die na een jaar weer even terug is in Nederland! We hebben je gemist Hass!

5 maart 2016 - High tea show

Een leuke foto van na de high tea show vanmiddag.

Dit team heeft de show georganiseerd, gepresenteerd en niet te vergeten: Hapjes verzorgd! Wat was het een feest! Iedereen bedankt!

De +Scouts

Klik hier om meer te lezen over de high tea show!

16 februari 2015 - Meer kunst!

foto van Scouting Hoograven.Creatief avondje bij de +Scouts. Het hok versieren met heuse kunstwerkjes!

December 2014 - Kerstdineren

De +Scouts hadden ter ere van Kerst, een gezamenlijk diner! Gourmetten met elkaar om het jaar af te sluiten, altijd gezellig!

17 november 2014 - Kunsten!

foto van Scouting Hoograven.De +Scouts hebben vanavond een twee luik geschilderd.

Met de opdracht: maak het ideale kamp. Deze mooie items zijn te bewonderen in het +Scouts hok, achterin het gebouw!

Komt dat zien, komt dat kijken.

Kopen? Opbrengst gaat naar de +Scouts!

31 oktober 2014 - Halloween

foto van Scouting Hoograven.De toppers van Halloween 2014. Wij hebben het top gehad en vonden het heerlijk om iedereen bang te maken. Wij hopen dat alle bezoekers, meer dan 50man geteld, lekker slapen vanavond. Happy Halloween everyone!

4 augustus 2014 - Pringels!

foto van Scouting Hoograven.foto van Scouting Hoograven.Dé uitdaging van deze opkomst: Bouw van pringels een rondje! En, is ons dat gelukt? Jazeker! Daarna hebben we de chipjes natuurlijk lekker opgegeten!

PSKaKa 2014

Deze editie van PSKaka was een beetje anders dan normaal, het was namelijk de eerst editie van het verniewde PiPiKaKa! Voortgaan gaan we verder als: Plus Scouts Kampeer Weekend!

Dit jaar was er een groot bouwproject, namelijk: Pionier een bank voor bij het kampvuur. Dit namen de gasten van het weekend erg serieus en was dan ook een groot succes! Een van de groepen had een dubbele bank met een hoge zitting, zo’n 1,5 meter boven de grond!

Het was een erg geslaagd weekend!

Klik hier om meer te lezen over PSKaKa!

Januari 2014 - +Scouts Kick of party!

In januari 2014 begonnen we met de +Scouts, dit trapten we af met een kick off party met alle leden en we kregen zelfs een aantal inschrijvingen binnen! Wat een goede begin, wij hebben er zin in! 😀

+Scouts

Op maandag van 20:00 tot 23:00 uur.

Je mag bij de +Scouts vanaf je 18de. In deze laatste speltak is er geen begeleiding meer en bedenken de leden zelf wat ze bij Scouting willen doen. Veel van de +Scouts geven leiding aan de jongere speltakken. Vanuit de 18+ groep worden veel activiteiten georganiseerd voor de groep. Gezelligheid met elkaar staat centraal bij de +Scouts!