Remco

Charlotte

Joshua

Vraag het de Beverleiding!

Planning seizoen 2019-2020

Zaterdag 7 september Eerste opkomst seizoen
Zaterdag 28 t/m zondag 29 september Groepsweekend
Zaterdag 21 december Kerstviering hele groep
Zaterdag 1 februari Playbackshow
Zaterdag 9 maart Jantje Beton collecte
Zaterdag 28 maart Rommelmarkt
Maandag 4 mei Dodenherdenking met de groep

15 & 16 juni 2019 - Beverweekend

Het jaarlijkse Beverweekend zit er weer op! Het was zeer geslaagd. Gisteren zijn de bevers met de trein naar Den Haag geweest om Avonturia te bezoeken. We hebben heel wat dieren bekeken, goud gezocht en gevonden 😉 ‘s Avonds heerlijke marshmallows gemaakt bij het kampvuur en geslapen in tenten. Nu allemaal lekker douchen en de verhalen vertellen aan de papa’s en de mama’s!Geen fotobeschrijving beschikbaar.

4 mei 2019 - Dodenherdenking

Ook wij waren vandaag 2 minuten stil. Wat ontzettend knap van onze Bevers dat ze het zo lang en goed volhielden om stil te zijn en stil te staan. Goed gedaan Bevers, wat een respect!

9 maart 2019 - Jantje Beton

Vandaag hebben de bevers de jaarlijkse collecte voor Jantje Beton gelopen en zo een leuke bijdrage opgehaald voor het goede doel, en ook een stukje voor onszelf. Bedankt allemaal voor de bijdrages!

9 februari 2019

Vandaag hebben de Bevers folders in de wijk rond gebracht en tegelijkertijd een bingo gespeeld!Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

2 februari 2019

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, sportende mensen en schoenenVandaag hebben de bevers alles geleerd over eb en vloed, het leven in en om de Waddenzee en tot slot zijn ze nog even wezen jutten.Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en basketbalveldAfbeelding kan het volgende bevatten: telefoon

8 december 2018

Kaartlezen met Sterre Stroom en de Bevers natuurlijk, goede voorbereiding op de Scouts begint al vroeg!

6 oktober 2018

Vorige week zijn we buiten opzoek gegaan naar eikels, kastanjes etc. Vandaag hebben we er een gezellige dierenbende van gemaakt!

Juni 2017 - Beverweekend

De Bevers waren op Beverweekend en dat was super leuk!

Wilt u de foto’s bekijken? Klik dan hier!

Bevers

Op zaterdag van 10:00 tot 11:30 uur.

De kinderen van 4,5 tot en met 7 jaar worden bij Scouting ‘Bevers’ genoemd. Bij de Bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Ze doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken onder leiding van enthousiaste vrijwilligers.