Uitreiking 2018

Nieuw bij Scouting Hoograven: Bagde of Honor!
Tijdens het groepsweekend van 2018 werd deze voor de eerste keer uitgereikt aan drie bijzondere mensen:
– René voor zijn 10 jaar als Scoutsstaf, jaren als actieve all round hulp en geweldig hulp en aanwezigheid bij alle groepsactiviteiten!
– Jeroen voor zijn (bege)leiding zijn in het verleden en actieve betrokkenheid, materiaalbeheer, altijd te porren om te koken en altijd een fijne verschijning bij groepsactiviteiten!
– Burno, do I need to say anything more? Zonder hem had het gebouw al lang in de kreukel gelegen, hadden we muffe tenten of vieze keukenkisten gehad en Bruno is gewoon onmisbaar voor Scouting Hoograven!

Badge of honor

Bij Scouting Hoograven hebben we veel belangrijke en toffe vrijwilligers. Eens per jaar, tijdens ons groepsweekend, worden bijzondere mensen beloond middels de Scouting Hoograven Badge of Honor!

Deze badge is speciaal ontworpen voor onze meest bijzondere vrijwilligers!

WALL OF FAME

René: 10 jaar Scoutsstaf